לסלי וקסנר עדיין בילה עם ג'פרי אפשטיין, שהורשע בשנת 2010 - שנתיים לאחר הרשעתו בעבירת מין
בלשי אינטרנט זה עתה זיהו את התאריך והמיקום המדויקים של התמונה הזו של אפשטיין-וקסנר, שמעולם לא פורסמה לציבור.
באמצעות שכבות צמיגים, כיסאות לבנים זהים לאירוע, גופן תואם לצמיד ("ic"), בגדים, עצי רקע ומפות אירועים שנשמרו בארכיון, הם אישרו שהתמונה הזו צולמה בגרנד פרי השנתי ה-13 של ניו אולבני קלאסיק וביום המשפחה ב-26 בספטמבר 2010 - שם הופיע דיוויד ארצ'ולטה.
זה שנתיים תמימות לאחר הרשעתו של אפשטיין בשנת 2008 ועונשו בכלא.
וקסנר כבר לא יכול לטעון "לא היה לי מושג" או "התרחקנו". הוא השתתף באופן אישי באירועים של החברה הגבוהה עם אפשטיין הרבה אחרי שהעולם ידע מי הוא.
זה לא "אשמה עקב קשר". מדובר במיליארדר שממשיך להתרועע עם עבריין מין מורשע שניצל קטינות - תוך כדי ניהול אחת מאימפריות הקמעונאות הגדולות ביותר באמריקה.
הטיוח נמשך... אבל הראיות ממשיכות להתפוגג.
אם יש לך הקשר נוסף על מערכת היחסים של וקסנר/אפשטיין אחרי 2008, אנא שלח לי הודעה פרטית. אנונימיות מלאה מובטחת.
